Allround Elektro Servicemonteur

Functieomschrijving

Afdeling

Als allround elektro Servicemonteur maak je deel uit van de afdeling Operations


BKL B.V. ontwikkelt en bouwt mechatronische speciaal-machines, gereedschappen en transportmiddelen voor een grote diversiteit aan bedrijven in de High Tech industrie zoals ASML, Thermo Fisher en de luchtvaart. De internationale dienstverlening omvat engineering volgens specificatie, manufacturing, inspectie, en onderhoud. BKL is vertegenwoordigd in Tsjechië, Brno en Amerika, Wilton. Met meer dan 50 creatieve professionals werkt BKL BV aan multidisciplinaire projecten waarbij de ontwikkelafdeling en de eigen werkplaats garant staan voor innovatie, kwaliteit en veiligheid. 

De expertise ligt op het vlak van risicomanagement. Het kundig kunnen inschatten en beoordelen van bedachte oplossingen voor mechatronische speciaal-machines, gereedschappen en transportmiddelen. Dit alles ten dienste van CE-markering en daarmee productaansprakelijkheid willen dragen, gedurende de levensduur van een bedachte oplossing.


Als Allround elektro Servicemonteur ben je een service gerichte specialist die energie haalt uit het inspecteren, repareren en in bedrijfstellen van de elektronica en elektrotechnische installaties die zijn toegepast. Vanzelfsprekend ben je op de hoogte hoe je elektrische systemen kan testen en hebben stroomketens in elektrische bedradingen en installaties weinig geheimen voor je. Ohmmeters, voltmeters en oscilloscopen zijn niet alleen begrippen voor je maar tools waarvan jij weet hoe je ze moet gebruiken!


Hoewel elektro een belangrijk onderdeel is van je werk vindt je Mechanica en Mechatronica ook interessant en weet je hoe je moet sleutelen. 


Jij bouwt of repareert producten. Je maakt daarbij gebruik van de diverse informatiedragers zodat het product het pand in perfect werkende staat verlaat. Statische controles en testen maken ook onderdeel uit van jouw werkzaamheden. Dit alles, waar nodig, stem je af met collega's . 


BKL bouwt haar servicenetwerk verder uit. Daar help jij aan mee. Hiervoor zul je soms op locatie bij onze klanten prototypes en producten moeten testen, repareren, installeren of onderhouden. En hierbij met klant en lokale servicemonteurs activiteiten moeten coördineren.

Vereisten

  • MBO 4 niveau elektrotechniek
  • Communicatie in Engels en Nederlands.
  • Klantvriendelijk communiceren.
  • De klantvraag ten opzichte van de belangen van BKL beoordelen en daarnaar handelen.
  • De belangen en de waarden van BKL kunnen uitdragen, praktiseren en indien nodig toelichten.
  • In staat het bedrijfsproces in breedte te overzien en de eigen positie in dit proces naar waarde te plaatsen.
  • Bereidheid tot reizen (paar keer per jaar)


Wij bieden

een uitdagende en afwisselende functie met uitstekende doorgroeimogelijkheden. Daarnaast zijn goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden voor ons vanzelfsprekend. Wij zijn gevestigd in een modern en nieuw bedrijfspand waar je met professionals in een open en eerlijke werksfeer de verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt om de gestelde doelen te realiseren.


Voor vragen over deze functie kun je terecht bij Niels van Ulzen, recruitment@bkl.nl.